Boek een kamer

Slapen in hotel Burgemeesterhuys

In vijf sfeervolle kamers, elk met een eigen identiteit en verhaal, kruip jij straks onder de wol om heel even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. De hotelkamers bieden alle comfort en wij zorgen ervoor dat je niets tekort komt. Of je nu aan de werkdag begint of de mijnstreek wil verkennen; hier kom je tot rust.

De Burgemeester (+1)

Je waant je even burgemeester van Beringen wanneer je je terugtrekt in deze kamer. In het strakke maar warme interieur vind je een tweepersoonsbed, zithoek met minibar, en bureau. Daarnaast beschikt deze kamer ook over een ruime badkamer waar je kan genieten van alle moderne faciliteiten. Laat je hier verrassen en kom na een dag avontuur in de Limburgse natuur helemaal tot rust.

3580 (gelijkvloers)

Deze kamer, met postcode van één van de deelgemeenten van Beringen, bevindt zich op de benedenverdieping van het hotel en is dus ook volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers. In het warme interieur kan je helemaal ontspannen en kom je niets tekort. Naast een ruim tweepersoonsbed beschikt deze kamer over een bureau, minibar en een grote badkamer.

3581 (+1)

De familiekamer van Hotel Burgemeesterhuys biedt comfort aan de ganse familie. Ook deze kamer, genoemd naar één van de deelgemeenten van Beringen, heeft haar eigen verhaal. Geniet met z’n vieren van deze gezellige kamer, opgedeeld in drie ruimtes: een slaapkamer met tweepersoonsbed, volledig uitgeruste badkamer en sfeervolle zithoek met comfortabele slaapbank. Kom het ontdekken!

3582 (+2)

In deze landelijk ingerichte kamer met zicht op de tuin kom je volledig tot rust. Zak weg in het grote tweepersoonsbed of het schuim van een warm bad. Ook in deze kamer, vernoemd naar één van de deelgemeenten van Beringen, vind je een zithoek met bureau en minibar, en een badkamer met ruime lavabo, inloopdouche én bad.

3583 (+2)

Dankzij haar moderne interieur is deze kamer een tegenpool van kamer 3582. Op vlak van comfort gaan ze volledig gelijk. Ook hier ontspan je in het zalige tweepersoonsbed of geniet je van een heerlijk warm bad. Nieuwsgierig naar het verhaal van deze deelgemeente? Vlei je neer in de comfortabele sofa en ontdek dit deel van Beringen. Naast een verhaal bevat deze kamer ook een bureau, minibar en badkamer met inloopdouche, bad en ruime lavabo.

Kom genieten in het burgemeesterhuys
Boetiekhotel Burgemeesterhuys
Burgemeester Geyskensstraat 4
B-3580 Beringen
+32 11 33 33 78
genieten@burgemeesterhuys.be
phonefacebookinstagram